cum e ... atunci cand iubesti?

Atunci când iubești... trăiești o primăvară perpetuă. Nu este foarte cald, nu este nici frig. Este perfect.
Imagini pentru couples love pinterest
Atunci când iubești... ai soare pe cer, chiar și atunci când încearcă să se ascundă. Ai soare în suflet și în privirea persoanei pe care o iubești. Iar ploaia, ploaia nu-ți mai strică ziua, ci îți oferă un nou moment în care iubirea ta se va cuibări în brațele tale.
Atunci când iubești... vezi întreg Universul. Un Univers format doar, din tine și ea.
“Poate că pentru lume ești doar o singură persoană, dar pentru o anumită persoană ești întreaga lume.” - Gabriel Jose Garcia Marquez

Atunci când iubești... îți este de ajuns prezentul. Viitorul este al vostru, împreună, iar trecutul... trecutul este învăluit de liniște. Oamenii și relațiile care s-au consumat în trecut, nu îți mai trezesc niciun fel de emoție.
Atunci când iubești... dăruiești. Iar cel mai frumos cadou ești tu.
Atunci când iubești... ai încredere în tine. Nu trădezi, dar nu pentru că nu trebuie, ci pentru că nu simți nevoia.

“O iubire pe care ești nevoit să o pazești cu atâta strășnicie nu reprezintă nimic. Dar tocmai asta n-au să înțeleagă niciodată oamenii cu adevărat geloși.” - Fiodor Mihailovici Dostoevski

Atunci când iubești... o completezi, nu concurezi. Cine are dreptate acum sau cine greșește mai puțin, cine iubește mai mult sau cine lasă mai des de la el. Iubirea nu este o competiție.
Atunci când iubești... nu îți dorești ca ea să fie altfel. O apreciezi, o accepți și ți-o dorești așa cum este. Cu bune și cu păcate, cu nevoi și cu defecte. Exact așa cum ești și tu.
Atunci când iubești... fericirea ei este fericirea ta. Ai face orice pentru a o ști fericită. Doar așa știi că poți fi și tu fericit.

“Puterea pe care cei pe care îi iubim o au asupra noastră este întotdeauna mai mare decât aceea pe care o avem noi înșine.” - Francois de La Rochefoucauld

Atunci când iubești... nu îți găsești locul știind că este supărată. Ai rupe bucățele din tine doar pentru a o vedea din nou zâmbind.
Atunci când iubești... durerea ei este durerea ta. Îți dorești să îi poți șterge toate suferințele din suflet și să o protejezi de orice tristețe.
Atunci când iubești... nu există o “alta mai bună”. Ea este cea mai bună. La orice. Ea este tot.
Atunci când iubești... simți că meriți și ești recunoscător Universului pentru că face parte din viața ta.
Atunci când iubești... te simți (și ești) un alt om. Mai calm, mai generos și știi că orice zi va fi una bună, pentru că o începi gândindu-te la ea.
Atunci când iubești... ajungi să te întrebi cum de ai putut adormi altfel decât ținându-ți “sufletul” în brațe.
Atunci când iubești... îi cunoștie fiecare milimetru, îi recunoști mirosul pielii și îi auzi bătăile inimii de la kilometri distanță.
Atunci când iubești... o înțelegi chiar și atunci când nu îți vorbește. Poate nu tot timpul, dar, de cele mai multe ori.
Atunci când iubești... adormi cu zâmbetul pe buze. Iar când te trezești, îl așezi suav pe buzele ei catifelate, printr-un sărut rupt parcă dintr-un basm... și fără vreo aromă mentolată.
Atunci când iubești... “bună dimineața iubirea mea” îi este îndulcitor pentru cafeaua neagra pe care i-ai pregătit-o cu atât de mult drag.
Atunci când iubești... renunți la tot, dar mai puțin la tine. Iar ea, ești tu.
Atunci când iubești... renunți la tot. Renunți la tot și doar iubești.
Atunci când iubești… iubești.
Imagini pentru couples love pinterest
Personal, va spun ca eu am renuntat la absolut tot ce statea in calea fericirii noastre. Renunta si tu! Poate ca iubirea nu se simte mereu asa cum iti doresti, e normal, noi suntem cei ce o influentam. 

Comentarii

Postări populare