Despre aroganta si superficialitate

Stau uneori si ma intreb ce poate rezolva un om prin a fi arogant. Ce rezolva el prin a fi egocentrist. Oare isi creeaza un statut mai important in randul relatiilor interumane? Hai sa va spun cum cred eu ca sta toata treaba asta:
Ok, sa zicem sa esti un egocentrist imputit care tine foarte mult la ideile sale si nu vrea sa asculte de altcineva. Atata timp cat nu interactionezi si cu alte idei plasate de cei din jurul tau nu vei face altceva decat… sa aduni fraieri, adepti care vad in tine pe unu mai putin prost ca ei. Daca vrei sa perseverezi spre ceva inaltator trebuie sa aduni in jurul tau oameni destepti si nu fraieri care sa iti pupe picioarele. E atat de simplu sa promiti celor din jur ca le poti face minuni, cum la fel de usor e sa te duci la fund intr-o clipita, cu gasca ta de ratati cu tot.
Ce rezolvi daca ignori oameni, daca ii tratezi ca pe niste nimicuri, daca nu vrei sa le asculti ideile? Unii cred ca aduna putere prin asa ceva. Nu strang altceva decat o ura incredibila. Adica.. nu vad nici un sens in a fi un astfel de om imputit, pentru ca risti sa primesti ca feed-back – o ignoranta cumplita.
Si acum sa vorbim putin despre superficialitate, chestia pe care o urasc cel mai mult la oameni. Fiind superficial esti un delasator care nu are incredere in fortele proprii, care se rezuma la complacerea in lenea sa cumplita. Multora le place sa joace acel rol de mediocru COOL… genul de om care sta degeaba si e axat strict pe imaginea lui de rebel cool (macar de-ar fi asa ceva) ,care se drogheaza si sta degeaba. E preocupat de partea materiala, de vestimentatie, de faptul ca trebuie sa fie cat mai smecher si sa traiasca cu falsa impresie ca face parte din “noua generatie”
PS: In general, fetelor le plac mai nou ratatii care nu au nici un viitor, care pierd tot timpul vrand sa para cat mai cool…niste nimeni in drum care nu apuca sa se realizeze nici macar moral, psihic la o varsta zic eu destul de inaintata(30-40 de ani). Oare astea sunt noile valori? Pacat…


Comentarii

  1. Y love you Manu Alex😍😍😍😍😍😁😂

    RăspundețiȘtergere
  2. Instagram ai și dacă da dami și mie numele

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum.il cheamă pe băiat?e super frumossssss!💜💜💜💜

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e fff frumi si eu incerc sa l caut pe insta:((

      Ștergere
  4. Buna, cum il cheamă pe baiat pe instagram acum? (In 2020)?????

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare